POŽALILA SAM SE SVEKRU NA MUŽA, A ONDA MI JE REKAO SRAMOTNU ISTINU: Porodica nam je na STUBU SRAMA!

Ocenite tekst sa PET zvezdica
(2 votes)
FOTO: Printscreen FOTO: Printscreen

Erika je 2011. godine rešila da je vreme da se rastane od svog supruga Džastina Tauela sa kojim ima devetogodišnjeg sina.

Erika Kvigl (31) iz Kentakija kaže da je pravu ljubav pronašla u najnezgodnijem trenutku – dok je bila u braku. I “ljubav njenog života”, kako kaže, bila je takođe u braku – sa njenom svekrvom.

Erika je 2011. godine rešila da je vreme da se rastane od svog supruga Džastina Tauela sa kojim ima devetogodišnjeg sina. Utehu u trenucima razvoda pružao joj je svekar, Džastinov očuh Džef Kvigl (60). Iako ih deli 29 godina i tabu odnos, Erika i Džef su se zaljubili jedno u drugo.

– U brak sa Džastinom sam ušla kada sam imala svega 19 godina. Teško mi je pao razvod – kaže ona, dodajući da se prepala kada je shvatila da se zaljubljuje u svekra i da je “probala da se bori protiv toga, ali nije uspela”.

– Znam da zvuči skandalozno i cela naša porodica bila je skandalizovana, ali nismo mogli protiv sebe. I uradili smo pravu stvar – sada uživamo u porodici i našoj ćerki Breksli koja ima dve godine. Venčali smo se avgusta 2018. godine i ne možemo da budemo srećniji – kaže Erika.

Kaže i da deli starateljstvo nad sinom sa bivšim mužem, kao i da su, posle inicijalnog šoka, svi prihvatili novo stanje.

– Kada sam ja svekru priznala da razmišljam o razvodu, i on mi je rekao da je i sam u bračnim problemima. Nešto kasnije, priznao mi je i da je zaljubljen u mene – kaže Erika.

Iako kaže da porodica i dalje sumnja da su se oboje razveli jer su već bili u preljubničkom odnosu, oni insistiraju da su u vezu ušli tek kada su se oboje razveli.

– Sada je sve u redu. Džastin nam je oprostio, ponovo smo svi porodica i možemo da nastavimo u normalnom tonu – kaže Džef.

jul 26, 2021

Ostavite komentar na ovaj tekst

MOŽDA VAS BUDE ZANIMALO

NAJNOVIJE YOUTUBE VIDEO VESTI

POGLEDAJTE SVE NOVE VESTI

NAJČITANIJE VESTI

TEKSTOVI U TRENDU