POSLE "TROJKE" SA TAJKUNOM I NJEGOVOM ŽENOM IVANA (18) PRONAĐENA MRTVA! Bračni par se oglasio prvi put posle tragedije!

Ocenite tekst sa PET zvezdica
(0 votes)

Pobegli su iz Malezije nakon pokretanja istrage, a posle 18 meseci skrivanja započeli su novi život u Majamiju.

Holandska manekenka Ivana Smit pronađena je mrtva u Kuala Lumpuru u decembru 2017. godine. Za ubistvo 18-godišnjakinje osumnjičeni su američki tajkun Aleks Džonson i njegova supruga Luna koji su pobegli u SAD kada je protiv njih pokrenuta istraga. Bračni par, koji se krije 18 meseci, sada je prvi put progovorio o kobnoj noći kada je nago Ivanino telo pronađeno mrtvo.

 

 

Mlada manekenka pronađena je na zemlji nakon pada sa balkona na 20. spratu zgrade u Kuala Lumpuru. U prvom intervjuu otkako su počeli da se kriju, Aleks i Luna rekli su da im je žao zbog Ivanine smrti, insistirajući da nemaju ništa sa tim. Tvrde da su nevini i kažu da su iza sebe ostavili takav način života.

 

Priznali su da su kobne noći imali seksualne odnose s Ivanom u stanu nakon provoda u jednom klubu. Oboje tvrde da su bili prijatelji s mladom manekenkom i oboje u nekoj vrsti veze s njom. Tvrde da ih je njena smrt jako potresla.

Bračni par Džonson uhapšen je nakon smrti manekenke, a njihova ćerka je otišla da živi sa svojom dadiljom. Proveli su dve nedelje u pritvoru, osumnjičeni za upotrebu droge i kršenje imigracionih pravila.

 

 

Pušteni su bez podizanja optužnice. Oboje su bili negativni na testovima droge i imali su uredne vize, ali su u Ivaninoj krvi nakon smrti pronađeni kokain, alkohol i tragovi ekstazija. Tajkun i njegova supruga negirali su da su Ivani dali drogu ili da su je sami konzumirali te noći.

Nakon Ivanine smrti policija je istragu završila zaključkom da se devojka sama bacila s balkona, ali godinu dana kasnije otvorena je nova istraga na insistiranje Ivaninog oca.

 

Utvrđeni su veliki propusti u prvoj istrazi, poput činjenice da je devojka u stanu Džonsonovih ostavila odeću, mobilni i torbicu. Oni to navodno nisu primetili.

Obdukcija je pokazala i da je nesrećna devojka imala povrede na rukama i glavi koje je zadobila dok je još bila živa, a sumnju na ubistvo baca i činjenica da je ograda preko koje je navodno pala visoka 120 centimetara. Njen otac tvrdi da sigurno nije počinila samoubistvo.


Tajkun i njegova supruga nisu svedočili o smrti, a iz Malezije su otišli u Singapur pre dolaska u SAD, seleći se s adrese na adresu širom zemlje, preko Džordžije i Floride.

Luna Almaz (32) rekla je kako su oboje bili u nekoj vezi sa devojkom.

 

- Ivana je bila naš prijatelj i te noći je dobrovoljno došla kod nas. Volela bih da sam imala više vremena da je upoznam. Izgubila sam prijatelja - rekla je ona.

Njen suprug Aleks (45) priznao je kako su uživali u društvu i drugih žena tokom braka.

- Ne zanima me više šta ko misli o tome, imali smo godinu i po dana. Izgubili smo sve i krenuli ispočetka. Više me nije briga - istakao je on.

Par nije uhapšen drugi put, ali je zato postao meta na društvenim mrežama, gde su im pretili smrću, dok je pokušana i otmica njihove mlađe ćerke.

Da podsetimo, u 5.22 ujutro Ivana je u jednom noćnom klubu snimljena u društvu američkog tajkuna i njegove supruge. Mlada devojka bila je u gotovo nesvesnom stanju, a par ju je nosio iz noćnog kluba. Dva sata posle Smit je svom dečku poslala selfi s Lunom i poruku da se malo odmara.

Međutim, dva i po sata kasnije Ivana je bila mrtva. Policija veruje da je u 10 ujutro devojka pala kroz prozor, a njeno beživotno telo pronađeno je pet sati kasnije na platou ISPRED zgrade.

Bračni par tvrdi da je u to vreme spavao.

U rubrici: Planeta
januar 22, 2023

Ostavite komentar na ovaj tekst

MOŽDA VAS BUDE ZANIMALO

NAJNOVIJE YOUTUBE VIDEO VESTI

POGLEDAJTE SVE NOVE VESTI

NAJČITANIJE VESTI

TEKSTOVI U TRENDU