Sanja još ima RANU OD POROĐAJA, a policajci su je kaznili jer NIJE VEZALA POJAS na zadnjem sedištu taksija...

Ocenite tekst sa PET zvezdica
(0 votes)

Neprijatna situacija sačekala je novopečenu majku dvoje blizanaca, Sanju Milenković, koja se danas oko 12 sati uputila u bolnicu u Višegradsku, kako bi svojim bebama koje su prevremeno rođene, pa zadržane u porodilištu, donela mleko.

Međutim negde na pola puta do bolnice, na autoputu kod isključenja za Bežanijsku kosu, taksi vozilo u kojem se nalazila Sanja zaustavila je patrola Saobraćajne policije. I napisala joj kaznu jer nije bila vezana na zadnjem sedištu.

- Ja stvarno ne mogu da se vezujem, imam još ranu od porođaja i fizički je to nemoguće. Krenula sam taksijem u bolnicu da bih svojoj deci dala mleko, a policija nas je držala skoro pola sata - ispričala je Sanja za "Blic".

 

 

Kako je njen suprug Nemanja objasnio za "Blic", njihova deca su prevremeno rođena te su i dalje zadržana na Institutu za neonatalogiju u Višegradskoj, a oni ih obilaze dva puta dnevno. Zbog komplikacija i prevremenog porođaja Sanja od 15. oktobra ima ranu, koja još nije zalečena te joj to predstavlja problem u normalnom funcionisanju, sedenju i vezivanju pojasa prilikom vožnje.

- Molila sam policiju da me puste što pre jer žurim kod dece u bolnicu i objašnjavala sam im da ne mogu da sedim pravo jer sam se skoro porodila, međutim oni se nisu obazirali na to - dodala je ova uznemirena majka.

Nakon podužeg čekanja, policija joj je napisala kaznu, i tek tada ih pustila da nastave svojim putem.

- Plakala sam i zvala supruga, samo sam brinula da što pre stignem u bolnicu kod dece, jer svaki dan idemo u isto vreme. On nije nažalost mogao sada da krene sa mnom jer je radio, a ja sam sama proživljavala stres koji policajci nisu razumeli - dodala je Sanja.

Iz taksi udruženja koje je prevozilo Sanju, potvrdili su za "Blic" da se ovakva situacija dogodila, a samom taksisti takođe je bilo veoma žao majke koja je toliko morala da čeka.

- Videlo se da žena sa ranom nikako nije mogla da se veže, iako je kršila zakon. Situacija je bila veoma neprijatna jer je ona čak počela da plače i veoma se se uplašila - dodali su iz taksi udruženja.

Ovo dvoje supružnika i roditelja ova situacija veoma je potresla, a sada su ipak srećni jer je sa njihovim bebama sve u redu.

- Sva sreća da moja supruga nije morala hitno da pođe do bolnice - dodao je suprug.

U rubrici: Trudnoća
januar 13, 2023

Ostavite komentar na ovaj tekst

MOŽDA VAS BUDE ZANIMALO

NAJNOVIJE YOUTUBE VIDEO VESTI

POGLEDAJTE SVE NOVE VESTI

NAJČITANIJE VESTI

TEKSTOVI U TRENDU