PRVO SU OSTALI BEZ STARIJG SINČIĆA (1): Sabrina je muža Kristijana poslala u radnju PA BACILA BEBU U SEPTIČKU JAMU

Ocenite tekst sa PET zvezdica
(0 votes)

Sabrina N. (25) bacila je dete u septičku jamu u dvorištu kuće u Pionirskoj ulici u Sonti kod Apatina.

Slučaj je policiji prijavio suprug osumnjičene, Кristijan N. koji nije bio kod kuće.

sabrina

Ova porodica je dva meseca ranije izgubila jednoipogodišnje dete Stefana N. za kojeg se sumnja da je preminuo zbog upale slepog creva.

Kristijan Nikolić iz Sonte kod Apatina, koji je prekjuče prijavio policiji da je njegova supruga Sabrina (25) bacila njegovog tek rođenog sina u septičku jamu u dvorištu kuće u Pionirskoj ulici, ne može da se oporavi od šoka jer mu je ovo drugo dete koje mu je tragično preminulo u poslednja dva meseca, pričaju njegovi rođaci.

Kako kažu, Kristijan je u utorak došao iz Mađarske gde je radio. Tada je video da se Sabrina, koja je bila u osmom mesecu trudnoće, porodila, ali da deteta nema.

- Sabrina mu je onda priznala da se sama porodila još pre tri nedelje i da je dete zaplakalo, posle čega se ona onesvestila, a kad je došla sebi, dečaćić je bio mrtav. Tada je umotala bebu u ćebe, iskopala rupu pored improvizovane septičke jame i tu sahranila novorođenče - kaže Nikolićev komšija.

Kako kaže sagovornik Kurira, Kristijan je očajan.

- Rekao mi je da ne zna kako će ovo preživeti, jer je za dva meseca ostao bez dva deteta. Njega je ovo strašno pogodilo. Jako je patio za sinom Stefanom koji je umro u oktobru. Nije stigao n da ga ožali, a evo, zadesila ga je nova nesreća. Težak je to udarac za jednog oca. A borio se i trudio da im pruži koliko-toliko normalan život - pričaju komšije.

- Stalno je išao da radi, da deca imaju što srećnije detinjstvo, a Sabrina već nije bila takva. Imam utisak da ga je samo iskorišćavala. On je sve to trpeo, voleo ju je, i nju i decu. Šta će, mučenik... I sada, kao i kada je Stefan preminuo, nije bio kod kuće. Rekao mi je da je planirao da dođe iz Mađarske kad se Sabrina porodi. Došao je, ali evo šta ga je zadesilo, jadan čovek - kažu komšije.

Kako smo juče pisali, obdukcija preminule bebe je juče završena, a navodno je utvrđeno da je dete rođeno mrtvo.

sabrina ubistvo

- Obdukcija je pokazala da dete nije ubijeno. Majka će biti saslušana u tužilaštvu, kada bi trebalo da se utvrdi i njeno psihičko stanje - objasnio je izvor.

Kako je Kurir već pisao, prva tragedija koja je zadesila Nikoliće dogodila se 20. oktobra, a u tom trenutku Sabrina je bila trudna.

- Jednoipogodišnji Stefan je pio mleko na krevetu i odjednom se zagrcnuo i počeo da krklja, a mleko mu je curilo kroz nos. Sabrina je pozvala Hitnu pomoć, ali su lekari konstatovali smrt. Ona je tada bila očajna, bukvalno je čupala kosu s glave - kaže izvor i dodaje da je obdukcija pokazala da je dete umrlo zbog komplikacija sa slepim crevom.

U rubrici: Tragedije
januar 12, 2023

Ostavite komentar na ovaj tekst

MOŽDA VAS BUDE ZANIMALO

NAJNOVIJE YOUTUBE VIDEO VESTI

POGLEDAJTE SVE NOVE VESTI

NAJČITANIJE VESTI

TEKSTOVI U TRENDU