Voli te tvoj brat, neka te dobri anđeli čuvaju: Pevač u suzama, još jedna tragična vest u nizu...

Ocenite tekst sa PET zvezdica
(0 votes)

Tragedija potresla estradu, pevač i pevačica se oprostili

Kraj crnim vestima u decembru mesecu se ne nazire. Od Siniše Mihajlovića, pisca Dejana Stankovića, preko Laće Radulovića do Masima Savića, poznate ličnosti opraštale su se od njih porukama na društvenim mrežama, a danas je kao grom iz vedra neba, pevač Boban Rajović, okačio pretužnu objavu upućenu iznenada preminulom vlasnik jednog poznatog kluba, gde su estradne zvezde često gostovale.

101873 boban rajovic i gedza f

- Gedžo, brate, zašto? A trebalo je da se vidimo ovih dana u Beogradu... Pričali smo o tome kako da proslavimo 20 godina nastupanja kod tebe, 20 godina našeg poznastva. Ne mogu ni da pomislim da te neću videti ovog leta, da zajedno skačemo u bazen, da neću biti kod tebe u Brestovcu da se zagrejemo za nastup... Žao mi je što sam zbog svoje rastrzanosti zaboravio da stavim tvoje ime ispod moje balade za koju si govorio da je kao pisana za tebe. Sad kada vratim film, ja u stvari nikada nisam ni išao u Negotin, ja sam išao kod brata Gedže u 501. Voli te tvoj brat, neka te dobri anđeli čuvaju - napisao je Boban Rajović.

101874 sladja alegro kum iff

Osim njega i pevačica Slađa Alegro nije krila bol i tugu.

- Šta da napišem kad sam nema? Kako da se ovako rastanemo? Samo još milijardu puta da se upitam zašto? Voli te kuma - emotivnim rečima odala je počast pevačica svom voljenom prijatelju.

 

U rubrici: Poznati
januar 09, 2023

Ostavite komentar na ovaj tekst

MOŽDA VAS BUDE ZANIMALO

NAJNOVIJE YOUTUBE VIDEO VESTI

POGLEDAJTE SVE NOVE VESTI

NAJČITANIJE VESTI

TEKSTOVI U TRENDU