Nije mogao da čeka više ni sekund: Ovom rečenicom je zaljubljeni Arkan ostavio ženu kad je upoznao Cecu! I kupio je zauvek!

Ocenite tekst sa PET zvezdica
(0 votes)

To je mogao da uradi samo neko ludo zaljubljen...

Već dugo godina postoji priča kako je Arkan otkačio svoju tadašnju ženu Nataliju kad se zaljubio u Cecu, a i sama pevačica je kasnije to potvrdila.

On i Ceca su se neko vreme tajno viđali, ali je onda Željko Ražnatović shvatio da on ne može da laže dve žene u isto vreme, te je bez obzira na decu, rešio da ostavi svoju suprugu.

On je nju ostavio, ali nikada nije želeo da ostavi i njenu decu. Kako je sam tada pričao, Ceca i deca su mu bile dve najbitnije stvari na celom svetu.

ceca arkan svadba 2

Arkan je, kad je shvatio da voli Cecu, svoju ženu ostavio u jednoj rečenici. Pozvao je i samo rekao „Natalija, ja bez nje više ne mogu!”

- Nisam prisustvovala tom razgovoru, ali mi je on to sam kasnije ispričao. Rekao je da nije taj tip muškarca koji će lagati dve žene, priznao je da se zaljubio u mene i da ne može da se odrekne ni mene ni svoje dece. Tog trenutka sam porasla trideset centimetara - ispričala je Ceca.

ceca arkan svadba

Ovim potezom je Arkan definitvno kupio Cecu, ali i pokazao da je pred ženama uvek bio jako pošten, ili što ne bi neki švaleri rekli - kao mala maca. (Espreso.co.rs)

U rubrici: Poznati
januar 04, 2023

Ostavite komentar na ovaj tekst

MOŽDA VAS BUDE ZANIMALO

NAJNOVIJE YOUTUBE VIDEO VESTI

POGLEDAJTE SVE NOVE VESTI

NAJČITANIJE VESTI

TEKSTOVI U TRENDU