KLADIMO SE DA OVO NISTE ZNALI: Jedna od najbogatijih SRPKINJA je bliska rođaka Slobodi Mićalović, a evo i KAKO!

Ocenite tekst sa PET zvezdica
(0 votes)

Ono što ih povezuje jeste ljubav prema prirodi, u koju se trude da pobegnu kada god imaju priliku

I dok svi znaju Slobodinu mlađu sestru, glumicu Draganu Mićalović, pa čak i stariju Mirjanu iako se ona ne bavi javnim poslom, malo ko zna da je poznata srpska glumica u bliskom srodstvu sa Elenom Karaman Karić.

Sloboda i Elena gotovo nikada u javnosti ne ističu da su rođake, pa mnogi nisu ni upoznati sa ovom činjenicom. Naime, njihove bake su rođene sestre, te je dizajnerka nameštaja Mićalovićevoj sestra od tetke.

sloboda glumica

Njihovi životi se, međutim, po mnogo čemu razlikuju. Dok Elena važi za nekog ko vodi luksuzan način života, Slobodu javnost doživljava kao veoma skromnu.

Ono što ih povezuje jeste ljubav prema prirodi, u koju se trude da pobegnu kada god imaju priliku. Elena vreme često provodi na putovanjima i dalekim i egzotičnim destinacijama, pa njen vid opuštanja često podrazumeva boravak u džungli ili prašumi.

Glumica je, pak, poslom vezana za Srbiju, zbog čega najviše slobodnog vremena provodi u vikendici, koju je zajedno sa suprugom Vojinom Ćetkovićem kupila u mestu Čortanovci, koja je njihova oaza mira.

Elena se nedavno našla u žiži medijskog interesovanja kada je saopštila da je najmlađeg sina ispisala iz škole i da će on od sada učiti isključivo kod kuće.

elena karic

Sloboda, s druge strane, do sada nije povlačila drastične poteze poput ovog.

U rubrici: Poznati
decembar 31, 2022

Ostavite komentar na ovaj tekst

MOŽDA VAS BUDE ZANIMALO

NAJNOVIJE YOUTUBE VIDEO VESTI

POGLEDAJTE SVE NOVE VESTI

NAJČITANIJE VESTI

TEKSTOVI U TRENDU