BILA JE NAJLEPŠA ŽENA U JUGOSLAVIJI, ŽIVELA JE KAO BOGINJA, A ONDA JE SVE NESTALO: Danas ovako izgleda!

Ocenite tekst sa PET zvezdica
(0 votes)

Suzana Žunić davne 1988. godine ponela je titulu mis Jugoslavije. Tada je postala poznata, i od tog trenutka bila je jedna od najpoželjnijih dama na prostorima bivše države.

Njena fatalna ljubav bio je proslavljeni fubaler.

Jedan od njih bio je hrvatski fudbaler Igor Štimac. Njemu je to pošlo za rukom. Sretali su se na raznim prijemima, pa nije mnogo prošlo od upoznavanja do trenutka kada su uplovili u emotivnu vezu o kojoj se mnogo pisalo.

Nedugo zatim ušli su u brak, koji se svima činio kao veoma srećan i idiličan, a ni najmanje nije takav bio. Imali su sve - uspeh, lepotu, popularnost, poštovanje u društvu, ali, ipak, Suzana je bila veoma nesrećna, jer joj suprug nije bio veran. Varao ju je sa glumicama, misicama, pevačicama. Njegove preljube bile su javna tajna, a ona je bila predmet podsmeha.

Sve je dostiglo vrhunac kada je uplovio u aferu sa pevačicom Alkom Vuicom, koja mu je prosula piće u lice naočigled svih, jer nije raskrstio sa ženom.

579567 suzana zunic ff

Nakon ovog incidenta Suzana je definitno rešila da stavi tačku na brak.

- Veoma cenim Suzanu i žao mi je što je zbog mene bila povređena. Sudbina nam je spojila živote na vrlo ružan način, ali samo zato što smo obe jako volele istog muškarca i verovale mu - rekla je Alka u jednom intervjuu.

Suzana je zbog propalog braka upala u depresiju iz koje joj je dugo vremena trebalo da izađe. Kada se oporavila od ovog nesrećnog braka udala se 2015. godine za trenera šibenskog košarkaškog kluba Damira Milačića i to posle šest godina zabavljavanja. Suzana iz braka sa Štimcem ima sina Luku i ćerke Miju i Deu.

Suzana se nekoliko poslednjih godina aktivno bavi slikanjem, a mnogi primećuju da i dalje izgleda negovano i lepo.

U rubrici: Poznati
decembar 03, 2021

Ostavite komentar na ovaj tekst

MOŽDA VAS BUDE ZANIMALO

NAJNOVIJE YOUTUBE VIDEO VESTI

POGLEDAJTE SVE NOVE VESTI

NAJČITANIJE VESTI

TEKSTOVI U TRENDU