SVI SE JEŽE ZBOG IZJAVE MARINE TUCAKOVIĆ: "Ili metak na čelo ili nastavljaš dalje"

Ocenite tekst sa PET zvezdica
(0 votes)
FOTO: Youtube printscreen FOTO: Youtube printscreen

Izabrala sam da živim koliko-toliko. Guram, borim se sa tugom, ali ipak živim

Marina Tucaković trudi se da očuva vedar duh uprkos brojnim borbama tokom života. Ona trenutno boluje od kancera, a kako je sama nedavno govorila redovno ide na terapije i nada se boljem. Inače, Marina je imala jednu veliku tragediju u prošlosti o kojoj retko govori.

Marina je decembra 2008. godine izgubila je sina Miloša. U jednom intervjuu priznala je da je pomišljala da sebi prekrati život posle gubitka, ali i da joj je najteže u ovim danima kada se godišnjica približava.

- Najgori su bili ti prvi dani. Nekako vreme napravi ravnotežu. Možda suorovo zvuči, ali okrenuta sam porodici, poslu, prijateljima... Nisam ni prva ni poslednja kojoj se to desilo, ali eto, kako svi, tako i ja - ispričala je Marina jednom.

 

marina tucakovic

 

- Miloš se jednostavno nije probudio. U podne je bio zdrav i prav, sve je bilo normalno. Ustao je da popije vode, i rekao mi da ga probudim posle četiri kako bi stigao da ode kod frizera i spremi se uveče za diskoteku. Međutim, kada sam ušla u sobu da ga probudim, zatekla sam ga nepomičnog. Prsti su mu već bili modri. Ne znam šta se dogodilo... Ne znam da li ima nešto gore nego kada zateknete svoje dete kako nepomično leži u krevetu - ispričala je ona 2020. godine.

{youtube}https://www.youtube.com/watch?v=Ay0ijH14MIg{/youtube}

U rubrici: Poznati
septembar 14, 2021

Ostavite komentar na ovaj tekst

MOŽDA VAS BUDE ZANIMALO

NAJNOVIJE YOUTUBE VIDEO VESTI

POGLEDAJTE SVE NOVE VESTI

NAJČITANIJE VESTI

TEKSTOVI U TRENDU