Ispovest Leskovčanina koji je prišao da pomogne mladiću koji se srušio nasred ulice: "OTVORIO SAM MU USTA DA SPREČIM DA SE UGUŠI, ALI ME JE UJEO"

Ocenite tekst sa PET zvezdica
(0 votes)

"Sedeo sam ispred lokala. Naišao je dečko koga znam iz grada, njega i njegovu devojku. Kaže da je došao da u lokalu pored mog kupi cveće, jer je sutra pobratim na svadbi, a došao je kod mene i neki telefon da pogleda. Seo je ispred lokala i odjednom poče da se trese govoreći da mu je teško."

 

 

Ovako za Jugmediju prepričava Igor Lole Mitrović vlasnik radnje "Kris mobil" u Ulici Moše Pijade u samom centru Leskovca, ispred koje se Miljan Zdravković odjednom srušio.

- Cvećarka mu je donela vodu i šećer, ali on dobi napad i poče da se guši. Oborili smo ga na zemlju. Otvorio sam mu usta u pokušaju da sprečim gušenje, ali me je ujeo, pa smo mu usta otvorili kašicom. Počeo je da diše i disao je još dok hitna pomoć nije došla. Stigla mu je devojka, prepoznao je i poljubio, pa je opet dobio napad panike. Kad je stigla hitna pomoć preuzela je mere i zajedno smo ga uveli u njihovo vozilo. Video sam da je uključena infuzija i da on ponovo dobija napad. Mislio sam da sam mu spasao život. Sada sam šokiran - priča Mitrović.

 miljan2

 

Zdravković je u Urgentni centar doveden bez znakova disanja i rada srca. Lekari su sve učinili na njegovoj reanimaciji, ali nažalost, on je preminuo oko 12.30 sati.

Uzroci smrti još nisu poznati. Neki tvrde da je prethodno mladić, navodno progutao kesicu sa drogom, čak tvrde i da su taj čin videli, međutim, naš sagovornik koji je pokušao da mu spase život kaže da ne zna da je imao takav porok.

Lekari nisu mogli ni da potvrde ni da demantuju vest o navodnoj progutanoj drogi, ali su naložili hitnu obdukciju.

"Naređena je hitna odbukcija i obaveštena policija", naglašava Stanković.

Inače, u džepu nesrećnog mladića pronađena je kesica za zelenom supstancom koja će se dati na analizu, kao i nešto novca, piše "Jugmedia".

U rubrici: Ispovesti
januar 24, 2023

Ostavite komentar na ovaj tekst

MOŽDA VAS BUDE ZANIMALO

NAJNOVIJE YOUTUBE VIDEO VESTI

POGLEDAJTE SVE NOVE VESTI

NAJČITANIJE VESTI

TEKSTOVI U TRENDU